DE HIPSTE KINDERBRIL

De leukste bril voor je oogappel.

Ook voor je zoon of dochter hebben we een ruim aanbod aan kinderbrillen. Cool, stoer, lief, hip, mooi… we hebben het allemaal in huis.


Wij zijn specialist in ons vak en besteden veel aandacht aan het samenstellen van onze collecties. Ook voor kinderen. Een kinderbril is namelijk niet zomaar een miniversie van de jouwe. Hun gezichtsvorm vraagt om een andere aanpak. Bij ons stappen je kids dus buiten met een bril die ze niet alleen mooi vinden, maar die hen ook perfect past.


Neem voor inspiratie zeker een kijkje in onze kindercollectie.

EEN NEUS VOOR BRILLEN

Kinderen zitten niet stil. Hun bril dus ook niet

Wij geven jou en je kind uitgebreid advies over welke bril past en stellen hem perfect af. Zo spant hij niet of glijdt hij niet van hun neusje, en went je kind snel aan de nieuwe bril. Een goede kinderbril heeft verende scharnieren en kunststof glazen zodat hij tegen héél wat stootjes kan. Toch graag eentje achter de hand? Hou dan zeker onze acties voor speelbrillen in de gaten!


Denk je dat jouw kind een bril nodig heeft? Breng dan altijd eerst een bezoek aan de oogarts. Met een voorschrift hebben kinderen tot 18 jaar namelijk recht op een extra tegemoetkoming.